Tegelwerk, voegwerk en advies

Snel een nieuwe look en een hedendaagse uitstraling met nieuwe tegels

Wil je snel een nieuwe look creëren voor je keuken, badkamer of wc? Heb je genoeg van de ouderwetse tegelvloer in de hal? Laat de ruimtes opnieuw betegelen. Eén van de snelste en voordeligste manieren om je huis een nieuwe look te geven. Unit 11 geeft u graag advies over tegelwerk en voegwerk.

Ruime keuze in tegelsoorten en formaten

Tegenwoordig is de keuze in de tegelformaten en tegelsoorten enorm. Het uitkiezen van een mooie geschikte tegel is dan ook niet altijd even gemakkelijk. Het werken met groot formaat tegels in een kleine ruimte is soms beter af te raden. Ook is de ruimte bepalend voor de materiaalkeuze. Houdt bijvoorbeeld in het toilet rekening met bepaalde zuren die tegelwerk aan kunnen tasten. Ouderwetse tegels zijn wel mooi, maar vaak niet geschikt. Ik adviseer u vrijblijvend over de mogelijkheden.

Ervaring en kwaliteit in tegelwerk

Kwaliteit komt met de jaren. Tegelzetten is een vak apart en alleen door ervaring bouw je kwaliteitswerk op. Onder projecten vindt u voorbeelden van geleverd tegelwerk door Unit 11. Om kwaliteit te kunnen garanderen werk ik met lasertechniek. Zo weet ik zeker dat alle tegels recht geplaatst zijn. Daarnaast pas ik, in overleg met de klant, de voegkleur naar wens aan om het geheel een strakke en passende look te geven.

Maak een afspraak

Vindt u het lastig een keuze te maken? Of weet u niet waar u moet beginnen? Ik denk graag met u mee en kan u adviseren over tegels en voegwerk. Neem dan gerust contact met me op.

06 491 084 32

Remon Scholten Unit 11

Waar kun je Unit 11 vinden
Faradaystraat 13H
8013PH Zwolle
 
 
KvK 52535231

Neem contact op

Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Unit 11 voor al uw maatwerk!