Werkzaamheden en diensten Unit 11

Een greep uit de klussen en diensten

U heeft uw eindelijk uw jaren dertig droomwoning gevonden en deze moet in ere hersteld worden? U wilt uw radiator verplaatst hebben? Meer licht op de zolderverdieping? Een greep uit de werkzaamheden van Unit 11. Ik ben onder andere gespecialiseerd in het renoveren van woningen. De looks van vroeger met de moderne gemakken van nu. Heeft u een specialist nodig? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte? Ik neem graag de mogelijkheden met u door.

N

Thuis in alle specialismen, geen afhankelijkheid van andere specialisten

N

Garant voor een perfecte afwerking

N

Denkt praktisch en heeft oog voor detail

N

Afspraak is afspraak, tenzij het echt niet anders kan

N

Spontaan en makkelijk in de omgang (en ik rook niet ;-))

Woning renovatie en verbouwing - Unit 11

Woningrenovatie

U heeft uw droomhuis eindelijk gevonden? En u wilt de woning weer in oude glorie herstellen, maar niet inleveren op comfort en de gemakken van nu? Unit 11 is gespecialiseerd in de renovatie van woningen. Het isoleren van wanden, het terugbrengen van oude elementen zoals kamer en suite deuren, een originele schouw of een prachtige eikenhouten treinvloer. Strak afgewerkt met de details van vroeger.

Meubels op maat door Unit 11

Meubels op maat

Unit 11 maakt meubels op maat. Heeft u een eigen ontwerp, maar bent zelf niet zo handig? Ik maak het meubel geheel naar uw wens. Tuinmeubels, kasten, stoelen, maar ook de volledige inrichting van uw kampeerauto of bestelbus is een optie. Stuur uw ontwerp naar me toe en ik stel vrijblijvend een offerte voor u op.

Tegelwerk en toilet renovatie - Unit 11 Zwolle

Tegelwerk en voegwerk

U wilt uw toilet, badkamer of keuken een nieuwe look geven. Laat deze veelgebruikte ruimtes opnieuw betegelen voor een totaal andere uitstraling. Unit 11 is thuis in tegelwerk en voegwerk.

Plaatsen van dakramen en dakkapellen - Unit 11

Plaatsen van dakramen en dakkapellen

Een dakraam zorgt voor extra licht en ruimte gevoel. Ik plaats dakkapellen en dakramen in alle soorten en maten. Daarnaast geef tips en advies over de verschillende mogelijkheden. Tegenwoordig is er een groot aanbod in verschillende soorten en maten dakramen. Het plaatsen daarvan vergt de nodige kennis. Een dakkapel is onderhevig aan weer en wind, maar is ook lastig te onderhouden. De keuze van het soort dakkapel en het materiaal, waarvan de kapel gemaakt is, kan je veel onderhoudskosten schelen. Ook op dit gebied kan ik u voorzien van advies.

Leidingwerk en cv installatie - Unit 11 Zwolle

Leidingen leggen en verplaatsen

Uw radiator verplaatsen? Leidingen om laten leggen of weg laten werken? Een nieuw fonteintje in het toilet? Laat het me weten. Leidingen in het zicht is niet altijd wenselijk. Ik werk leidingen weg of laat het leidingwerk zo min mogelijk opvallen.

Installatiewerk en elektrotechniek - Unit 11

Installatiewerk en elektrotechniek

Unit 11 heeft jaren ervaring op het gebied van installatietechniek en elektrotechniek. Het uitwerken en uitvoeren van een lichtplan het plaatsen van extra lichtpunten of het verlichten van uw tuinhuis of garage is één van de mogelijkheden. Daarnaast plaats ik serverkasten of zekeringskasten. Neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat.

Frezen en infrezen

Stevig en professioneel hang- en sluitwerk zorgt voor een betere bescherming tegen inbraak. Maak gebruik van meerpunstsluitingen om deuren en ramen hermetisch af te sluiten. Unit 11 maakt gebruik van professionele freesaparatuur en freesmallen voor het infrezen van sloten en scharnieren.

Overige diensten en service Unit 11 Zwolle

Overige diensten

Hierboven vindt u een greep uit mijn diensten en service pallet. Unit 11 biedt, als allround klussenbedrijf, alles op het gebied van kluswerkzaamheden. Naast renovatie en verbouwing van woningen of winkelruimte kun je ook bij mij terecht voor de kleinere klussen binnen en buiten uw woning. Unit 11 werkt ook in de omgeving van Zwolle, waaronder Hattem, Hasselt, Dalfsen en Kampen.

06 491 084 32

Remon Scholten Unit 11

Waar kun je Unit 11 vinden
Faradaystraat 13H
8013PH Zwolle
 
 
KvK 52535231

Neem contact op

Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Unit 11 voor al uw maatwerk!