De persoon achter Unit 11

Remon Scholten

Ik ben Remon Scholten, sinds 2011 de trotse eigenaar van allround Klusbedrijf Unit 11, maar met jaren lang ervaring op het gebied van verbouwingen, installatiewerk en leidingwerk een ervaren rot in het vak te noemen. De liefde voor het vak is negentien jaar geleden begonnen met de verbouwing van een woning in Assendorp. De woning heb ik volledig gestript en naar eigen wensen weer opgebouwd tot een comfortabele woning, maar wel met de charmes van vroeger. Naast mijn vaste baan heb ik nog vele opdrachten uitgevoerd, om uiteindelijk de stap te zetten naar het zelfstandig ondernemerschap. Met als eindresultaat Unit 11.

Met Unit 11 heb ik als doel de wensen van de klant om te zetten in resultaat en het liefst nog hun verwachtingen te overtreffen. Alvorens ik start met een project wil ik de klant ook eerst goed leren kennen. Zo kom ik meer te weten over hun smaak en stijl en natuurlijk hun wensen. Op deze wijze heb ik al mijn projecten met succes af kunnen ronden.

 

N

Thuis in alle specialismen, geen afhankelijkheid van andere specialisten

N

Garant voor een perfecte afwerking

N

Denkt praktisch en heeft oog voor detail

N

Afspraak is afspraak, tenzij het echt niet anders kan

N

Spontaan en makkelijk in de omgang (en ik rook niet ;-))

Maak eens een afspraak

Wil je meer informatie over Unit 11 of wil je de mogelijkheden doornemen? Wil je vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan gerust contact met me op.

06 491 084 32

Remon Scholten Unit 11

Waar kun je Unit 11 vinden
Faradaystraat 13H
8013PH Zwolle
 
 
KvK 52535231

Neem contact op

Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Unit 11 voor al uw maatwerk!