Service en overige diensten Unit 11

Naast de woningrenovatie, leidingwerk, tegelwerk en het maken van meubels op maat verleen ik natuurlijk meer klusdiensten. Bent u niet (meer) in staat om uw huis te onderhouden of heeft u even geen tijd om de lijst met klussen weg te werken, dan kunt u ook bij Unit 11 terecht. Mocht u meer informatie willen ontvangen of heeft u vragen over de mogelijkheden, neem dan even contact met me op.

Tuinaanleg en tuinverlichting - Unit 11

Tuinaanleg en tuinverlichting

U kunt mij ook vragen voor de aanleg van uw tuin en tuinverlichting. Ik voer uw eigen idee of uw eigen tuinontwerp uit. Naast tuinaanleg en verlichting plaats ik schuttingen, maak ik zandbakken of schommels naar wens en leg ik naast vlonderplanken ook bestrating aan. Onder projecten vindt u een aantal voorbeelden.

Leggen en behandelen van (laminaat) vloeren - Unit 11

Vloeren leggen en behandelen

U kunt bij mij terecht voor het leggen houten vloeren of laminaatvloeren. Strak gelegd en afgewerkt zonder of met plint. Door de eigenschappen van hout verdient een houten vloer meer aandacht dan een laminaatvloer. Ik geef garantie op mijn werk en daarnaast geef ik graag advies over hoe de vloer onderhouden moet worden. Naast het leggen van vloeren kan ik uw vloer ook behandelen. Verdient uw oude vloer een nieuwe look of moet het hout behandeld worden? Dan verzorg ik het schuren en schilderen of oliën van de vloer.

Schilderwerk en verven van muren - Unit 11

Schilderwerk

Komt u zelf niet toe aan het onderhoud en schilderwerk van uw woning, dan kan ik naast mijn andere kluswerkzaamheden ook het schilderwerk voor u doen. Zowel binnen als buiten verdiend uw woning een goede eerste klas behandeling. Ik maak gebruik van kwaliteitsverf, waardoor u de eerste jaren af bent van het onderhoud.

Montage en bouw van tuinhuisjes en schuurtjes - Unit 11

Tuinhuisjes en schuurtjes

Heeft u een bouwpakket van een tuinhuisje of schuurtje gekocht, maar lukt het niet het huisje te monteren? Ik draag zorg voor de montage van het bouwpakket. Daarnaast kan bouw ik schuurtjes of huisjes op maat van bijvoorbeeld Lariks of  Douglas hout. Tuinhuisjes van Douglas of Lariks zijn duurzamer dan de standaard bouwpakketten van onbehandeld grenen of vuren hout.

Installatie van keuken en inrichting - Unit 11

Plaatsen van keukens

Het plaatsen van keukens of het bouwen van een keuken op maat behoort tot de mogelijkheden. Heeft u een keuken aangeschaft bij een bouwmarkt of bij IKEA en wil deze laten plaatsen? Neem dan contact met me op. In veel gevallen is het plaatsen binnen een dag gedaan, afhankelijk van het afstellen en op maat maken van de keuken. Mocht u geen standaard keuken willen, maar juist iets unieks. Laat me dan u wensen en ideeën weten.

Maak een afspraak

Zit uw klus er niet bij of wilt u graag advies of informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met me op. Ik neem graag de mogelijkheden met u door. Unit 11 is tenslotte een allround klusbedrijf.

06 491 084 32

Remon Scholten Unit 11

Waar kun je Unit 11 vinden
Faradaystraat 13H
8013PH Zwolle
 
 
KvK 52535231

Neem contact op

Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Unit 11 voor al uw maatwerk!