Infrezen van sloten en scharnieren

Professioneel en nauwkeurig freeswerk

Bij Unit 11 kunt u ook terecht voor het afhangen van uw nieuwe voordeur of kamerdeur. Unit 11 doet dit met behulp van freesmallen. Met de freesmallen kun je tot op de millimeter nauwkeurig de sloten en scharnieren infrezen. Op deze manier krijg je altijd een strakke afwerking en een goed sluitende deur, mits het kozijn recht is. Het infrezen met behulp van professionele freesmallen heeft ook als voordeel dat je de deur niet onnodig beschadigd of verzwakt.

Meerpuntssluitingen

Tegenwoordig is de nieuwe standaard in nieuwbouwwoningen een meerpuntssluiting. Een meerpuntssluiting betekent dat uw deur met met 1 slot op 3 of 5 punten afgesloten wordt. Zo zorg je voor een inbraak bestendige sluiting van uw achter- en of voordeur. Unit 11 kan dit in uw bestaande deur plaatsen of in een nieuw aangekochte deur.

Veiligheid met KFV sluiting

Er zijn heel wat merken in de markt, elk met zijn eigen bijbehorende freesmal. Unit 11 werkt met KFV, dit is een slot met 2 haakschoten.  De haakschoot wordt in sommige gevallen zelfs verplicht door het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). De KFV meerpuntsluiting is afkomstig uit Duitsland en wordt veel gebruikt in West-Europa. Door het SKG 3 sterren keurmerk ben je verzekerd van minstens vijf minuten inbraakvertraging. In combinatie met veiligheidsbeslag is jouw meerpuntssluiting extra veilig!

Frezen met professionele apparatuur

Toepassen van freeswerk

Ik pas het frezen niet alleen toe voor het plaatsen van sloten en scharnieren en voor het afhangen van deuren. Vooral in oudere woningen wordt gebruik gemaakt van sierlijsten en sierplinten. Met name de sierlijsten zijn voorzien van een strakke freesrand. Bij de renovatie van woningen pas ik dit regelmatig toe om de woning weer de details terug te geven die ooit zo karakteristiek waren voor de woning.

Toepassen van freeswerk voor sierlijsten

Maak een afspraak

Wil je meer informatie over Unit 11 of wil je de mogelijkheden doornemen? Wil je vrijblijvend een afspraak maken of een offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met me op.

06 491 084 32

Remon Scholten Unit 11

Waar kun je Unit 11 vinden
Faradaystraat 13H
8013PH Zwolle
 
 
KvK 52535231

Neem contact op

Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Unit 11 voor al uw maatwerk!