De projecten van Unit 11

Kwaliteit en klant staan voorop

 

Unit 11 heeft al veel klussen met succes afgerond. Bekijk de foto’s van een aantal projecten van Unit 11 in Zwolle en omgeving.

Voorbeeld projecten in Zwolle en omgeving

Dit is een greep uit de afgeronde projecten en klussen van Unit 11. Mocht u meer informatie willen neem dan contact op met Remon Scholten.

Verbouwing en aanbouw vakantiewoning

Deze vakantiewoning was aan vernieuwing toe. De woning is in eerst volledig gestript en voorzien van een aanbouw. De inrichting is aangepakt en voldoet weer aan de eisen van deze tijd. Het is weer heerlijk vertoeven aan het Veluwemeer.

Woningrenovatie binnenstad Zwolle

Een mooie opdracht waar ik ziel en zaligheid in kwijt kon. Een complete renovatie van een oude bovenwoning in de binnenstad van Zwolle. Onder andere de wanden geïsoleerd en strak afgewerkt. Nieuwe vensterbanken en een nieuw toilet.

Handgemaakte meubels en maatwerk

Niet alle opdrachten zijn alledaags. Zo heb ik een aantal maatwerkopdrachten gedaan, waaronder meubels, inbouwkasten, vensterbanken en zwevende planken. De meubels komen voort uit het idee en schets van de klant of is naar eigen inzicht gemaakt. Ik denk graag met u mee over materiaal, duurzaamheid en looks.

Interieur kampeerauto

Een mooie opdracht was het interieur van deze kampeerauto. Deze camper was gekocht zonder interieur. Voor de eigenaar heb ik, naar de wensen van de klant de inrichting op maat gemaakt. De kampeerauto beschikt nu over een praktisch keukenblok, met bergruimte voor een toilet. Een klaptafel om ruimte te sparen. Een tweepersoonsbed met bergruimte. Fijne verlichting om ook als het donker is te kunnen lezen, koken of gezellig te tafelen. Natuurlijk kan ik het interieur volledig naar wens maken. Elke kleur of inrichting is mogelijk.

Vervangen kozijnen en plaatsen tuindeuren

Een prachtige oude arbeiderswoning was toe aan nieuwe kozijnen. Het plaatsen van dubbele beglazing was in de oude situatie niet mogelijk en de kozijnen waren in minder goede staat. Daarnaast is de woning voorzien van praktische tuindeuren. De achtertuin is nu bereikbaar vanuit de woonkamer via de nieuwe tuindeuren.

Plaatsen radiator of CV ketel

Voor diverse klanten heb ik de opdracht gekregen om nieuwe radiatoren te plaatsen of om de oude CV ketel te vervangen voor een nieuw exemplaar. Een radiator hoort bij het interieur te passen. Ik geef graag advies over de diverse mogelijkheden in kleur, uitvoering en design. Ook over het plaatsen van het type en merk CV ketel kan ik u adviseren.

Badkamers en toiletten

Badkamers en wc’s heb je in verschillende formaten. Soms levert dat heel wat passen en meten op, zoals het badkamertje in een vakantiewoning. Heel veel op een paar vierkante meters. Ook is de ruimte wel eens wat minder beperkt. Een paar mooie voorbeelden van badkamer en toilet.

Plaatsen trappen en traprenovatie

Het plaatsen van trappen is een precieze werkje. Een trap moet altijd waterpas staan en natuurlijk stevig verankerd. Een aantal voorbeelden van de plaatsing van een nieuwe trap of de renovatie van een oude trap geven je een beeld van de mogelijkheden.

Isolatie van daken en wanden

Het besparen op energiekosten begint bij het isoleren van de woning. Naast raamisolatie is het isoleren van de wanden en van het dak een snelle manier om de kosten in de hand te houden. Met name de oudere woningen zijn onvoldoende geïsoleerd. Ik heb al een aantal opdrachten gehad waarbij de isolatie van de wanden en van het dak één van de wensen was. Bij renovatie van woningen is het isoleren van de wanden een vast item, tenzij de eigenaar de wand in oude staat wil herstellen zoals het tonen van de kale baksteen.

Blij met wat u heeft gezien?

06 491 084 32

Remon Scholten Unit 11

Waar kun je Unit 11 vinden
Faradaystraat 13H
8013PH Zwolle
 
 
KvK 52535231

Neem contact op

Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Unit 11 voor al uw maatwerk!