Installatietechniek en elektrotechniek

Aanleggen van elektriciteit en bekabeling

Brandt u liever uw handen niet aan elektriciteit? Dat is goed mogelijk. Het aanleggen van bekabeling, bedrading en elektrische installaties is een nauwkeurig werkje. Voorkom bijvoorbeeld kortsluiting of doorbranden. Veel woningbranden ontstaan door fouten in de elektrotechniek die is toegepast binnen de woning. Wilt u zeker zijn van een veilige installatie? Neem dan voor elektrotechniek en installatiewerk contact op met Unit 11.

Wat kan ik voor u betekenen?

R

Vervangen stoppen-kast

Laat uw oude stoppenkast vervangen voor een nieuwe. Naast het vervangen van de elektrische bedrading in uw woning is het verstandig om eens te kijken naar uw oude stoppenkast, als deze nog nooit vervangen is. Men neemt tegenwoordig steeds meer luxe apparaten in huis, zoals vaatwassers, stoomovens of sauna. Het toevoegen van extra groepen kan dan een veilige oplossing zijn. Uw meterkast is dan weer goed georganiseerd en klaar voor de toekomst.

R

Elektrische bedrading

Ik kom nog regelmatig ouderwetse bedrading tegen in jaren 30 woningen en de oude woningen in de binnenstad. Bij renovatie van de de woning vervang ik deze bedrading om de veiligheid te kunnen waarborgen. De oude bedrading is niet meer geschikt voor de moderne middelen die wij tegenwoordig gebruiken. Ook kom ik regelmatig gevaarlijke situaties tegen, waarbij de bedrading aan elkaar geknoopt is. Dit levert brandgevaarlijke situaties op. Daarnaast werd er vroeger geen gebruik gemaakt van geaarde stopcontacten. Bij vervanging hen ik de mogelijkheid een geaard netwerk aan te leggen. Laat vrijblijvend eens uw elektrische bedrading checken en voorkom onveilige situaties.

R

Verlichting

De verlichting in huis is belangrijk. Het bepaalt de sfeer in de woning. De plaatsing van de licht units en lampen is van groot belang. Ik kan u adviseren over de mogelijkheden en assisteren bij het opstellen van het lichtplan. Door de intreding van led verlichting zijn de mogelijkheden steeds groter. Led verlichting verbruikt minder energie, neemt minder ruimte in, geeft weinig warmte af en de mogelijkheden zijn legio. Het installeren van de verlichting, zoals wandlampen en plafond spotjes is één van mijn vele diensten.

R

Computer netwerk en wifi

Sneller internet in huis zinder bekabeling. Een veilig computer netwerk, zodat ook uw kinderen op zolder hun huiswerk kunnen maken. Het spreekt voor zich, maar het kost veel tijd om dit goed aan te leggen. Sla twee vliegen in één klap. Een opgeruimde meterkast en een sterk netwerk in huis. Laat mij uw hele netwerk aanleggen en u kunt weer jaren mee. Ik werk bekabeling weg en zorg dat het signaal in de hele woning optimaal is.

R

Hifi en muziek

Niet iedereen is gecharmeerd van de kwaliteiten van de draadloze hifi systemen. Het geluid van de “ouderwetse” speakers (boxen) wordt nog steeds niet overtroffen. Het nadeel van de oude systemen is bedrading die noodzakelijk is. Ik kan voor u de bedrading onzichtbaar wegwerken en zorgen voor de optimale geluidsbeleving uit uw stereotoren en speakers. Naast de muziekervaring kan ik ook voor u het gemak verhogen door een goed netwerk te installeren. De muziek van uw computer streamen via uw stereo, en u bent af van alle cd’s in de kast.

R

Elektriciteit buiten

Wilt u elektriciteit hebben in uw tuin om gebruik te kunnen maken van uw buitenkeuken? Of heeft u verlichting nodig in uw nieuwe schuur? Ik heb ruime ervaring op het gebied van de aanleg van buitenverlichting en elektriciteit. Zorg voor het goede materiaal, zoals grondkabels met een metalen mantel om beschadiging te voorkomen of waterdichte stopcontacten en de juiste buitenverlichtng. Neem contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Maak een afspraak

Wilt u meer informatie over Unit 11 of wilt u de mogelijkheden doornemen? Wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan gerust contact met me op.

06 491 084 32

Remon Scholten Unit 11

Waar kun je Unit 11 vinden
Faradaystraat 13H
8013PH Zwolle
 
 
KvK 52535231

Neem contact op

Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Unit 11 voor al uw maatwerk!