Leidingwerk en cv installatie

Plaatsen, leggen en verplaatsen van leidingen en installeren van cv installaties

Ergert u zich aan de plaats van de radiator of aan de leidingen aan wand en plafond? Bent u toe aan een nieuwe cv installatie? Ik kan u helpen met het verplaatsen en vervangen van leidingen, ketels, boilers en cv installaties. Ook kan ik leidingen wegwerken in vloeren muren of achter een strakke koof. Maak uw woonruimtes ook strakker en functioneler door goed na te denken over de plaatsing van leidingwerk en cv. Ik denk graag mee over de mogelijkheden en geef advies over hoogrendement ketels en vloerverwarming.

CV ketel installeren of vervangen - Unit 11

CV ketel installeren

Een cv ketel gaat ongeveer 10 tot 15 jaar mee. Daarna wordt de kans op storingen steeds groter. Het rendement van de ketel neemt af en u betaalt teveel voor het gasverbruik. De nieuwe ketels bieden ook een hoger rendement door technische vernieuwingen. Het loont dus altijd om uw cv ketel eens te laten vervangen. Er zijn veel soorten en merken cv ketels, welke is nu de beste en het meest geschikt voor uw woning. Wilt u advies over welke ketel voor u geschikt is? Neem dan contact met me op.

Naast het vervangen van de cv installatie, kan ik ketel ook direct wegwerken. Ik bouw cv kasten op maat en waar nodig kan ik deze voorzien van isolatie. Zo heeft u op uw zolderkamer nooit last van de aanspringende ketel.

Leidingen wegwerken en vervangen - Unit 11

Leidingen wegwerken en vervangen

Bij oudere woningen waar de cv installatie later is ingebouwd zie je vaak dat de leidingen nog over de muur of het plafond lopen. De leidingen zijn niet weggewerkt in het plafond of in de muren. Het plaatsen van een kast wordt dan een probleem, de leiding zit vaak in de weg. Heeft u er wel eens over nagedacht de leidingen weg te laten werken in de wanden of in de vloer? Bij renovatie werkzaamheden in woningen pas ik dit in overleg met de opdrachtgever direct toe. Bij het isoleren van de wanden worden werk ik de leidingen weg en zorg voor een strakke afwerking. De verwarmingsbuizen zitten dan nooit meer in de weg. Bij woningen waar renovatie niet van toepassing is, is het mogelijk het leidingwerk in te laten frezen. Ik frees dan sleuven in de muur of vloer en werk dit vervolgens weer strak af.

Radiator verplaatsen of vervangen - Unit 11 Zwolle

Verplaatsen of vervangen radiator

Bij het inrichten van uw woning kan de radiator soms flink in weg zitten. Een oplossing is het verplaatsen van de radiator naar een andere muur. Ook kun je de radiator vervangen voor een nieuwer of kleiner exemplaar. Heeft u aanpassingen gedaan aan uw woning, zoals het isoleren van de muren, vloeren en dak, dan is het mogelijk dat u een overcapaciteit heeft aan verwarming. De radiatoren kunnen eventueel vervangen worden. Heeft u te maken met een lekkende radiator, of wilt u uw woning laten voorzien van een moderner exemplaar dan kan dat. Ik geef advies over de mogelijkheden en verleg voor u de leidingen als dat nodig is.

Vloerverwarming aanleggen - Unit 11

Vloerverwarming aanleggen

Vloerverwarming is de verwarming met het hoogste rendement. Daarnaast is vloerverwarming ook nog eens heerlijk om te hebben. Er is in de winter niks lekkerder dan warme voeten. Het voordeel van dit type verwarming is dat de warmte direct van onder komt en mooi verdeeld is over de ruimte. Warmte gaat direct omhoog. Een radiator of een convector geeft de warmte af, maar deze warmte zal vrijwel direct langs de muren omhoog gaan. Niet elke vloer is even geschikt voor vloerverwarming, maar over het algemeen is er altijd wel een oplossing. Dit neem ik graag met u door.

Maak een afspraak

Wilt u graag advies ontvangen? Wilt u weten of uw vloer geschikt is voor vloerverwarming? Een nieuwe cv installatie nodig? Neem dan gerust contact met me op. Ik neem graag de mogelijkheden met u door.

06 491 084 32

Remon Scholten Unit 11

Waar kun je Unit 11 vinden
Faradaystraat 13H
8013PH Zwolle
 
 
KvK 52535231

Neem contact op

Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Unit 11 voor al uw maatwerk!