Meubels op maat

U het ontwerp, ik het maatwerk

 

U heeft zelf geen ruimte of niet het materiaal om te klussen? U heeft een leuk ontwerp op televisie of in een woonblad gezien? Of past het tuinmeubel niet op uw balkon? Stuur mij uw ontwerp of wens en ik maak een passende offerte voor u. Unit 11 is een ervaren meubelmaker en werkt met diverse materialen, waarbij hout de voorkeur heeft.

De mogelijkheden met hout

Doordat hout in heel veel verschillende soorten en hardheden te verkrijgen is, zijn de mogelijkheden ongekend. Hout is als materiaal super makkelijk om mee te werken. Alle mogelijke vormen en maten zijn te maken. Wilt u een robuuste eiken tafel of een grenen stoel, geen probleem. Na het steigerhout tijdperk is eikenhout weer met een comeback bezig. Ook lariks of douglas is aan het opstomen. Doordat eiken en lariks duurzamer is dan steigerhout (grenen of vuren) zijn deze houtsoorten ook meer geschikt voor het houtwerk buiten. Ik werk er graag mee, maar maak ik ook meubels van diverse hardhout soorten. Teak of bijvoorbeeld Afzelia zijn ideale houtsoorten in natte ruimtes zoals de badkamer.

Mogelijkheden maatwerk meubels

Ik heb meerdere projecten afgerond waarbij ik een idee of ontwerp van de klant uitgewerkt heb. Het materiaal, de afwerking, de kleur en de gewenste maten neem ik met u door. Het kan zijn dat ik soms anders adviseer dan u in gedachte had, maar dat heeft dan bijvoorbeeld te maken met de afwerkings-mogelijkheden van het materiaal, de stevigheid van het materiaal of duurzaamheid van het materiaal. Om mij kwaliteit te kunnen garanderen wil ik hier eerlijk in zijn en ik vind het een verplichting hier goed advies in te geven.

Bekijk de voorbeelden:

Maatwerk zwevend televisiemeubel

Zwevend televisie meubel

Strak afgewerkt televisie meubel. Zwevend aan de muur bevestigd, dus geen ruimteverlies door pootjes.

Maatwerk picknicktafel - robuust

Robuuste picknicktafel

Een robuuste, strak afgewerkte picknicktafel van douglas. Dit is een duurzame tafel en zal mooi vergrijzen in de loop van de tijd. De tafel is eventueel in elke kleur te bestellen.

Maatwerk camperinterieur

Camperinterieur op maat

Super praktisch ingericht en op maat gemaakt camperinterieur met koellade en klaptafel en slimme opbergvakken.

Maatwerk uitbreiding inbouwkast slaapkamer

Uitbreiding inbouwkasten

Een uitbreiding op de bestaande inbouwkast, waarbij gebruik gemaakt is van dezelfde stijl en kastdeur. Het geheel is daarna strak afgewerkt en geschilderd.

Maatwerk tuinbank

Tuinbank op maat

Deze bank is speciaal gemaakt voor een nis in een tuin. Er is gebruik gemaakt van lariks, duurzaam en zal mooi vergrijzen door weersinvloeden.

Maatwerk opbergkist surfspullen

Tuinkisten

Deze tuinkist is speciaal gemaakt voor surfspullen bij een vakantiehuis. De kist is gemaakt van betonbekisting en is goed afsluitbaar. De kist in verschillende maten te maken en ideaal voor het opbergen van tuinmateriaal, surfspullen of kinderspeelgoed.

Maatwerk hoogslaper van nieuw steigerhout

Hoogslaper van steigerhout

Deze hoogslaper is gemaakt van nieuw steigerhout. Het voordeel van dit hout is dat het glad is afgewerkt, relatief goedkoop materiaal en nog eenvoudig te behandelen met beits of te schilderen.

Maatwerk eikenhouten vensterbank

Vensterbanken

Deze vensterbanken zijn gemaakt van massief eiken. Ze zijn op maat gemaakt uit één stuk hout. Mooi strak ingelegd en onbehandeld gelaten. De kleur van het hout combineert prachtig bij de strakke witte wanden.

Maatwerk eettafel met kruispoot

Eetkamer tafel

Een robuuste eetkamertafel die niet snel zal verschuiven of omvallen. Een fijn formaat om een avond aan te tafelen. De kruispoten en het tafelblad zijn gemaakt uit massieve planken.

Blij met wat u heeft gezien?

06 491 084 32

Remon Scholten Unit 11

Waar kun je Unit 11 vinden
Faradaystraat 13H
8013PH Zwolle
 
 
KvK 52535231

Neem contact op

Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Unit 11 voor al uw maatwerk!