Tarieven Unit 11

Inzicht in de kosten en investeringen
Niet geheel onbelangrijk zijn de kosten van projecten en klussen. Wie wil nou niet graag weten wat het schilderwerk, een nieuwe tafel, een aanbouw / uitbouw of dakraam gaat kosten? Een exacte schatting kan ik niet direct voor u maken. Daarvoor kom ik graag bij u langs om de situatie in mij op te kunnen nemen. Elke klus is weer anders. Elke situatie vraagt om een nauwkeurige berekening. Elke klant heeft andere wensen. Deze neem ik graag met u door om samen tot een mooi resultaat te komen.

Welke tarieven zijn wel bekend

Tarief per uur

Ik reken voor de klussen een uurtarief van € 40,- exclusief BTW per uur. Naast een strakke afwerking krijgt u daarvoor een hardwerkende persoon over de vloer.

BTW

De overheid ‘speelt’ de laatste tijd wat met de te verrekenen BTW. De BTW van 6% is helaas niet meer van toepassing op al het kluswerk. De BTW op het uurtarief en materialen is 21%. Op Schilderwerk en Stucwerk geldt nog 6% BTW.

Reizen

Voor klussen binnen Zwolle reken ik geen voorrijkosten. Voor klussen buiten Zwolle reken ik € 0,50 per kilometer.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Wilt u graag weten wat uw project of klus gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak. Ik neem graag de kosten met u door.

06 491 084 32

Remon Scholten Unit 11

Waar kun je Unit 11 vinden
Faradaystraat 13H
8013PH Zwolle
 
 
KvK 52535231

Neem contact op

Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Unit 11 voor al uw maatwerk!